Cursus(sen)

Sleutel tot Meesterschap in Loslaten

Na een intens mystieke ervaring van 6 dagen in mijn leven, is het geven van deze cursus een van de “opdrachten” in mijn leven. Ik mag jou bij de hand nemen bij het zetten van de stappen één voor één op weg naar het Meesterschap. Dit is een prachtige cursus die jouw leven totaal kan veranderen! Je leert hoe ook jij wonderen kunt creëren in jouw leven en vrede en geluk vindt in jezelf.

LOSLATEN, BEVRIJDING en BLIJVEND SLANK ZONDER DIEET waren nog nooit zo eenvoudig!

Meesterschap

Meesterschap draagt in zich ‘het boven iets uitstijgen”, wat vraagt om dingen los te laten, je te bevrijden. In ons hoofd weten we vaak wat we moeten doen, maar in de praktijk blijkt dit vaak moeilijker dan je denkt en val je altijd weer terug in je oude patronen en gewoonten. Het ware loslaten is enkel mogelijk wanneer je jezelf weet te bevrijden van het spook van de Angst! Meesterschap verwerven is een proces dat gaat langs de weg van bewustwording, doen, ervaren en volharding!

Bevrijding

Het leven is een manifestatie van de illusie welke ontstaat in onze denkgeest en het is een hele drukte in ons hoofd waar het spook Angst veelvuldig rondwaart. Heb jij ook het idee, dat angst in grote mate jou belemmert in je leven? Tot uitdrukking komend in verdriet, pijn, ongewenst gedrag en emoties, laag zelfbeeld, overgewicht, verkramping, verstijving etc.?
Wil jij daarentegen liever wonderen creëren in jouw leven en vrede en geluk vinden in jezelf?

In deze cursus ga je leren hoe je dat kunt doen en is de tijd nu aangebroken om jezelf te ontvouwen.

Je gaat leren om de Denkgeest van de Angst uit te bannen en plaats te maken voor de Goddelijke Denkgeest. Langs deze weg ga je jouw leven veranderen tot een leven vervuld van gezondheid en geluk! Je leert hierbij jouw ego te overstijgen en een dienstbare schakel te worden in het grotere geheel. Kortom, jouw pad te lopen zoals dat voor jou bestemd is, maar waartoe de weg nog niet is vrijgemaakt. Middels deze cursus snijd je vele omwegen af en liggen innerlijke vrede, vreugde en geluk binnen handbereik. Je hoeft niets te geloven, je gaat het allemaal vanzelf ervaren.

Afslanken zonder dieet, is dat mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Dat wil echter niet zeggen dat je lukraak alles kunt eten in ongelimiteerde hoeveelheden. De weg van het Spirituele Meesterschap leert je beseffen dat je geen eetprobleem hebt, maar een relatieprobleem en wel met jezelf en je lichaam. Diëten is vaak een eindeloze mentale strijd die je misschien even lijkt te winnen, maar op de lange duur zul je steeds het loodje moeten leggen.
Je gaat je de zwaarte van je denken en voelen aanpakken, die zich vertalen naar je lichaam. Hoe dat precies werkt komt in deze cursus aan bod. Je gaat leren hoe je op een geheel andere wijze het, voor jou, perfecte figuur gaat krijgen en gemakkelijk kunt behouden. Het gaat je totaal geen moeite meer kosten om ongezonde dingen te laten staan en te kiezen voor dingen die goed voor je zijn. Het lijkt wonderbaarlijk maar het werkt echt zo. Met het loslaten van je innerlijke zwaarte zie je de wijzer op de weegschaal ook dalen.

Ben jij het diëten beu en heb je moeite om weerstand te bieden aan “snacken” dan is deze cursus een mooie gelegenheid om het roer ook op dit front om te gooien!

“Loslaten”

Je hoort het zo vaak, maar wat moet je dan precies loslaten en hoe doe je dat? Je gaat het “loslaten en transformeren” in de 11 lessen helemaal onder de knie krijgen en een nieuw lichaam zal zich gaan vormen naar een nieuwe geest.

  • Aansluiten op een Hogere Macht en
  • Je openstellen voor het wonder in jouw leven
  • Verlost worden van : angsten, verdriet en pijn, ongewenst gedrag,
  • eetverslavingen, minderwaardigheidsgevoelens
  • Alles loslaten
  • Blijvend slank worden zonder dieet na dieet
  • Jouw hemel op aarde vinden
  • Liefdevol en vreugdevol zijn
  • Een zinvol leven leiden
Krijgen wat je vraagt

Helder communiceren is van groot belang en zeker wanneer je communiceert met het voor jou “Allerhoogste”. Zonder dat je het weet zou je kunnen krijgen wat je niet wenst alleen al door een verkeerde formulering, je gaat leren hoe!

Hoe ziet de cursus eruit?

Het is in hoge mate een doe-cursus, verdeeld over 11 lessen, die wel wat van je vraagt; van lijstjes maken tot het opschrijven van je gevoelens, het uitvoeren van ceremoniën, mediteren en het aanschaffen van een paar kleine spulletjes. Dit zal allemaal helder in opdrachten worden meegegeven en ook in de lessen zal hiermee geoefend worden, zodat het helemaal duidelijk is wat je thuis moet doen. De opdrachten zijn erop gericht om opruiming in jou te bewerkstelligen en veranderingen door te voeren.

Omdat Meesterschap verwerven een proces is, zitten er steeds minimaal 2 weken tussen de lessen. Er zullen zaken bij je in beweging worden gebracht die tijd tot bezinken nodig hebben.

Doelstelling

Het uiteindelijk de doel van deze cursus is, dat wat jou in het leven ook overkomt, je jezelf op zowel mentaal als emotioneel niveau zo hebt ontwikkeld, dat dit niet tot uitbarstingen of ander disfunctioneel gedrag leidt en dat je geluk in jezelf gaat ervaren. Het doel is genezen! Het oude achter je laten en een totaal nieuwe relatie met je leven en lichaam aan te knopen.

Cursus details:

De cursus vindt plaats in Veldhoven, ‘s avonds van 19.30 uur – 21.30 uur uur. Momenteel is er nog geen nieuwe datum vastgelegd voor het najaar. Mocht je belangstelling hebben neem dan contact op en bekijken we de mogelijkheden. De lessen vallen altijd buiten de reguliere schoolvakanties en tussen elke les zitten minimaal 2 weken.

Cursusdata najaar 2022: nog niet ingepland

Inschrijven: Uiterlijke inschrijvingsdatum is nog niet bekend. (Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maximaal 4.) Mocht je verzekerd willen zijn van je plaats schrijf je dan tijdig in middels het contactformulier (zie “contact”). Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook telefonisch contact met mij opnemen.

Cursustarief: € 385,- (incl. lesmaterialen en opdrachten)

Uitstel is verloren tijd, doe het nu! Jij bent het waard!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.