Aura Soma Therapie

“Je bent de kleur die je kiest!”

Allereerst de naam vertaald: Aura staat voor elektromagnetisch kleurenveld dat ons lichaam omringt. Soma is het Griekse woord voor lichaam. Voeg je de woorden samen dan spreekt de afbeelding mogelijk al tot de verbeelding.  Aura Soma is een kleurentherapie welke je in staat stelt jezelf te herontdekken. Het legt “de rode draad” (ook wel aangeduid als uitdaging) op jouw levenspad bloot en geeft inzicht in de hulpbronnen die ter beschikking staan om jouw uiteindelijke levensdoel te verwezenlijken.

Op deze wijze krijg je inzicht in jouw spirituele weg op aarde. Deze mogen we allemaal bewandelen, wat erop duidt dat we een keuze hebben, of toch niet? Wandelen we sowieso dit pad maar zijn we ons er niet altijd van bewust? Zeker is, dat we “hindernissen” tegenkomen om ons “completer” te maken. Een persoonlijke kleurenkeuze schept veel duidelijkheid hierin en vergemakkelijkt het maken van keuzes in het leven wanneer je eenmaal weet wat je levensmissie is.

Aura-Soma reikt alle kleuren van de regenboog aan om de mens weer in balans te brengen. Licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Geen licht, geen leven, geen kleur. Wij ontvangen niet alleen licht maar stralen het ook uit. De meer dan 100 balansflessen in verschillende kleurencombinaties vormen de basis voor een persoonlijke intuïtieve kleurkeuze.

Net als bij mijn overige therapieën is Aura Soma niet gericht op één aspect, of alleen op symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in en om ons lichaam. De persoonlijke kleurenkeuze maakt deze energieën “zichtbaar” en brengt ze weer in evenwicht zodat de balans hersteld kan worden. Sinds lange tijd heeft wetenschappelijk onderzoek zich gericht op de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Elke kleur heeft zijn eigen energie met daarbij behorende trilling.

Kleuren hebben invloed op het menselijk wezen omdat zij verbonden zijn met verschillende psychologische aspecten. Dat maakt dat de ene mens zich prettig voelt bij de kleur groen terwijl een ander zich goed voelt bij geel. De ene mens is de andere niet, we zijn allemaal verschillend. Maar waarom ik me nu beter voel bij groen dan bij geel??? Met behulp van Aura Soma en de chakra-kleurendiagnostiek kan dat allemaal ontcijferd worden. Aura Soma kan onderdeel uitmaken van een behandeltraject maar ook een afzonderlijke consult is mogelijk. Lees meer onder “consulten”.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.